h

Blog Fráncy van Iersel

30 januari 2017

Speech nieuwjaarsreceptie

Welkom.

De campagne in verkiezingstijd is losgebarsten. Via de media worden we op de hoogte gehouden.
Gisteren werd bekend dat de SP zich houdt aan 65 blijft 65 en dat is goed nieuws, de SP heeft een goed verkiezingsprogramma neergezet. Toch wil ik het niet over het verkiezingsprogramma hebben.

Lees verder
4 mei 2015

De groeiende vermogensongelijkheid

De politiek moet iets doen aan de groeiende vermogensongelijkheid?
 
Het is ten hemel schreiend dat de politiek zich nauwelijks iets gelegen laat aan deze situatie. Dus ja, de politiek moet iets doen aan de groeiende vermogensongelijkheid! En even voor de duidelijkheid. Ik gun iedereen zijn twee auto’s, zijn grote huis etc. want je kunt toch maar in een auto rijden of in een kamer zijn!
Lees verder
14 februari 2015

SP Campagne in Stadsbos Tilburg

Op 28 februari organiseert de SP Brabant een campagnebijeenkomst in het stadsbos van Tilburg.

Lees verder
20 november 2014

Meelopen hennepruimdag

Binnenkort ga ik een dagje meelopen met het hennepteam Hart van Brabant. Hierover later meer....

 

Lees verder
11 juli 2014

#MeerMarok – Fráncy van Iersel (SP)

Fráncy van Iersel (SP): Vrijheid en gelijkheid zijn de waarden die ‘Wij, burgers van Nederland’ het vaakst noemen als er een aanhef voor de grondwet verzonnen moet worden.

Lees verder
4 juli 2014

Eigen risico onhoudbare bedreiging voor volksgezondheid

03-07-2014 • ‘Ik haal voor dit jaar geen hartmedicatie meer. Ik ben mij ervan bewust dat dit tot de dood kan leiden, maar dan heb ik tenminste rust’. Dit is één van de meer dan 2000 persoonlijke verhalen die mensen hebben achtergelaten bij het meldpunt over het eigen risico.

Lees verder
4 februari 2014

Even voorstellen

Beste lezers,

graag wil ik van deze ruimte gebruik maken door me even voor te stellen.

Ik ben Fráncy van Iersel, 56 jaar en ik woon sinds 1957 in Tilburg. Ik ben in september 2011  Statenlid geworden als woordvoerder voor Ecologie en Handhaving, commissie Ecologie en Ruimte in Noord-Brabant.

Lees verder

U bent hier