h

Kees van Ham

06 34118756

Kees van Ham is mijn naam. 58 jaar, al 35 jaar getrouwd en vader van 4 fijne kinderen. Geboren en getogen Tilburger.36 jaar geleden ben ik begonnen als onderwijzer in het basisonderwijs. Sinds 2000 werkzaam als interne begeleider bij OBS bibit in de Reeshof. Mijn functie daar geeft me de mogelijkheid om bezig te zijn met zaken die er m.i. echt toe doen: Kinderen en volwassenen waarbij er dingen niet lopen zoals ze zouden willen in hun kracht zetten om oplossingen in zichzelf te ontdekken of ze aan te reiken daar waar nodig is.

Bij de SP tref ik mensen aan die niet uitgaan van het recht van de sterkste maar van het recht van de zwakste. Met, voor en samen een vuist maken om voor iedereen kansen te creëren op een fijn leven. De hoofdthema’s zijn daarbij al jaren armoedebestrijding en zorg voor de kwetsbare. Sinds 2 jaar zetten we vanuit “de groene tomaat” de groene, duurzame en gezonde leefomgeving sterker op de agenda. Vele onderzoeken wijzen uit dat een groene duurzame omgeving de kwaliteit van leven sterk verhoogd. Je bent en voelt je gezonder, vrolijker, socialer, sportiever kortom meer mens onder de mensen.

Voor de komende 4 jaar zal ik me daarom ook nadrukkelijk inzetten voor veel meer stedelijk groen, meer groene speelplekken voor de kinderen, duurzame energiezuinige woningbouw/renovatie met groene daken en gevels, een schonere binnenstad lucht. Het liefst samen met alle andere Tilburgers met welke politieke voorkeur dan ook.

Wil je meedenken over een vergroende leefomgeving stuur dan een mailtje naar:tilburg@sp.nl                  T.a.v.  Kees van Ham

U bent hier