h

Miguel Reijnen

06 46142904

Ik ben Miguel Reijnen, ben 28 jaar en studeer HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, vaak eigen geschreven liedjes. Met mooi weer ben ik regelmatig buiten aan het basketballen.

Waarom SP?

Van jongs af aan vind ik gelijkwaardigheid erg belangrijk. Toen ik ouder werd en beter begon te begrijpen hoe onze samenleving in elkaar zit, ben ik dat alleen maar belangrijker gaan vinden. De volwassenen, waar ik als klein kind tegenop keek, bleken achteraf gezien niet altijd gelijk te hebben. In onze samenleving is niet alles eerlijk verdeeld! De laatste jaren is mijn behoefte steeds sterker geworden om daar zelf iets aan te veranderen, om ‘iets goeds’ te doen voor onze maatschappij.

Ik volgde altijd al de politieke debatten, voor zover ik die al begreep. Nu ben ik ervan overtuigd, dat de politiek de weg is om ‘het goede’ dat ik in mijn leven wil bijdragen, te bereiken. De keuze voor de SP is hierbij snel gemaakt. Ook voor mij zijn menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit kernwaarden. Als nieuw bestuurslid van de SP in Tilburg zet ik nu de volgende stap om mee te strijden voor een samenleving, waarin de welvaart eerlijker is verdeeld en er plaats is voor iedereen.

Groeten,

Miguel

U bent hier