h

Helma Oostelbos

Even voorstellen:

Ik ben Helma Oostelbos, geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in Tilburg ofwel Chilburg zoals mijn kinderen zeggen. Ik ben getrouwd, drie kinderen en ben werkzaam als coördinator bij Stichting Leergeld Tilburg.

Ik ben in 2013 lid geworden van de SP, omdat ik zag dat het voor inwoners vaak moeilijk is om zaken die voor hen belangrijk zijn, zoals zorg, huisvesting en inkomen onder de aandacht te brengen van de overheid. Ik wil opkomen voor mensen die dat nodig hebben.

Vanaf 2013 was ik burgerraadslid en sportwoordvoerder voor de SP
Tilburg. Wat ik erg leuk vond, want ook al sport ik niet meer fanatiek, ik vind het wel heel leuk. In maart 2018 ben ik in de gemeenteraad van Tilburggekomen als fractievoorzitter voor de SP. Mijn motto was van de straat naar de raad de stem/ het geluid van inwoners laten horen in de gemeenteraad en daarbij opkomen voor de belangen van onze kiezers.

Juli 2023 ben ik gestopt als raadslid/fractievoorzitter van de gemeenteraad in Tilburg, omdat ik een nieuwe baan kreeg als coördinator van Stichting Leergeld Tilburg. Stichting Leergeld zorgt er voor dat kinderen uit gezinnen met een kleine portemonnee mee kunnen doen aan alle binnen en buitenschoolse activiteiten waar andere kinderen ook aan kunnen deelnemen.

Natuurlijk blijf ik wel mijn partij in Tilburg ondersteunen, vandaar dat ik als penningmeester in het bestuur van afdeling Tilburg zit. Een ondernemend, maar vooral ook gezellig bestuur!

U bent hier