h

Rood: Jongeren in de SP opnieuw van start

17 januari 2005

Rood: Jongeren in de SP opnieuw van start

Op dinsdag 1 februari 2005 organiseert ROOD Tilburg een kennismakingsavond voor alle jongeren die belangstelling hebben voor een actieve rol binnen onze afdeling. Aangezien de kennismakingsavond het begin van een doorstart is, kan het zo zijn dat je al eens eerder bij ROOD Tilburg actief bent geweest. In dat geval kunnen we jouw ervaring goed gebruiken. Maar ook als je nog niet bekend bent met ROOD Tilburg, ben je van harte welkom. Veel handen maken licht werk, zullen we maar zeggen.

We beginnen meteen met een actie, namelijk: hulp bieden bij de activiteiten voor ouderen bij zorgcentrum St. Jozefzorg. Zoals je ongetwijfeld al wel gehoord hebt, verkeert dit zorgcentrum in grote crisis. Allerlei activiteiten worden wegbezuinigd. Dat kunnen wij natuurlijk niet over ons hart verkrijgen. We willen dan ook onze eerste actie daarop richten.

Op de kennismakingsavond willen wij samen gaan bekijken op welke manier we de bewoners van St. Jozefzorg een hart onder de riem kunnen steken. Samen met het activiteitenteam van St. Jozefzorg kunnen wij ervoor zorgen dat allerlei activiteiten voor de bewoners ook in de toekomst door kunnen gaan.

De kennismakingsavond vindt plaats in het partijkantoor van de SP Tilburg, Piushaven 29. Jullie zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Op deze avond zullen we informatie geven over ROOD en over onze ideeën en plannen voor het komende jaar. Marco ter Brake, bestuurslid van ROOD landelijk, zal komen vertellen over de activiteiten van ROOD landelijk en ook de SP Tilburg zal vertegenwoordigd zijn. Uiteraard is er ook plaats voor jullie ideeën voor ROOD.

En we kunnen meteen al een begin maken met een actieplan voor onze eerste actie voor zorgcentrum St. Jozefzorg. We verwachten het programma om 22.00 af te ronden.

Als je langs wilt komen, laat het ons dan weten.
Dan kunnen wij voor voldoende koffie, thee en iets lekkers erbij zorgen. Ook als je wel zou willen komen maar onverhoopt verhinderd bent, laat het ons dan ook even weten.

Voor vragen en aanmelding kun je mailen met roodtilburg@sp.nl of bellen met Marjolein (06-18211474).

Rood Tilburg

U bent hier