h

8 januari, SP nieuwjaarsborrel Hall of Fame

29 december 2005

8 januari, SP nieuwjaarsborrel Hall of Fame

Op zondagmiddag 8 januari houdt de SP afdeling Tilburg haar nieuwjaarsborrel, tussen 16.00 en 19.00 uur in de Hall of Fame aan de Ceciliastraat in Tilburg. Behalve leden zijn ook alle andere Tilburgers van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje en de gelegenheid om SP’ers aan te spreken.

8 januari, SP nieuwsjaarborrel Hall of FameDe nieuwjaarsborrel wordt gehouden in de Hall of Fame, het jongerenproject dat de afgelopen jaren volop in het nieuws is geweest. Dankzij de enthousiaste inzet van de jongeren zelf en zonder noemenswaardige steun van de gemeente worden daar inmiddels tal van projecten gerealiseerd. De SP fractie riep precies twee jaar geleden college- en raadsleden op mee te helpen met timmeren in de Hall of Fame en diende samen met andere fracties een initiatiefvoorstel in om de ontwikkeling van de Hall verder op de rails te zetten.

Tijdens de nieuwjaarsborrel zullen leden van het afdelingsbestuur, de fractie en de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen aanwezig zijn: spreek ze gerust aan, daar zijn ze voor!

U bent hier