h

SP Tilburg start Hulpdienst-spreekuren

7 april 2006

SP Tilburg start Hulpdienst-spreekuren

Een zakelijke brief schrijven, huursubsidieformulieren invullen, Essent-rekeningen die ineens torenhoog zijn of simpelweg contactgegevens zoeken van hulpverlenende instanties. Iedereen komt het wel een tegen. Veel mensen bezorgt het grijze haren. Zeker wanneer dit gerelateerd is aan politiek, is het iets waarmee u vanaf 18 april bij de Hulpdienst van de SP afdeling Tilburg kunt aankloppen. En geheel gratis. Wij zijn een politieke partij, die sociaal is en de mensen graag de hand reikt waar wij dit kunnen. Wij proberen goed door te verwijzen naar gespecialiseerde instanties en, waar we kunnen, helpen we zelf.

Een briefje of formuliertje hebben we zo verwerkt. Maar gaat het om grote juridisch of sociale problemen, dan kunnen wij u niet zelf helpen. We zijn immers geen advocaten of hulpverleners. Maar we weten wel de mensen te vinden die u daarmee kunnen helpen. Vaak hebben huis-tuin- en keukenproblemen van alles met ‘politiek’ in de ruimste zin van het woord te maken, en dan bent u bij ons natuurlijk helemaal op het goede adres.

Vanaf 18 april 2006 kunt u de SP-Hulpdienst op vaste tijden bereiken. Iedere dinsdagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur en iedere donderdagvond van 19.30 tot 20.30 uur zijn onze Hulpdienstmedewerkers aanwezig; u kunt ze bereiken via 013-5802320. Indien nodig, kunt u met deze mensen een afspraak maken om langs te komen in ons kantoor aan de Piushaven 29. E-mailen kan ook, naar tilburg@sp.nl.

SP Hulpdienst

U bent hier