h

3 - 7 september: Meldweek Zorg

27 augustus 2007

3 - 7 september: Meldweek Zorg

Deze zomer zouden de problemen bij Welzorg opgelost moeten worden, maar de klachten blijven aanhouden. SP raadslid Bart van de Camp organiseert een meldweek voor met name klanten van Welzorg. Tussen 3 en 7 september zijn er medewerkers beschikbaar voor telefonische melding en om mensen op het SP kantoor aan de Piushaven te woord te staan. Ook via de website kunnen klachten worden ingestuurd.

SP raadslid Bart van de Camp: "De lange wachttijden voor reparaties van bijvoorbeeld scootmobiels worden door Welzorg inmiddels als normaal beschouwd". Hij stelde hierover begin augustus al schriftelijke vragen. Van 3 tot en met 7 september kunnen mensen tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur bellen met medewerkers die op het SP kantoor klaar zitten (013-5802320). Iedereen kan op die tijden natuurlijk ook gewoon langskomen op de Piushaven 29 in Tilburg.

Via de website kunt u ook een online formulier invullen met klachten over de zorg (klik hier). "Als we een duidelijk beeld hebben van de problemen bij Welzorg en andere zorginstanties kunnen wij daar in het debat over det volgende contracten rekening mee houden", aldus Van de Camp.

Formulier Meldweek Zorg
Problemen bij Welzorg houden aan (18 augustus 2007)

U bent hier