h

Openbaar debat 'Mega-Mall: Kans of bedreiging?'

13 oktober 2007

Openbaar debat 'Mega-Mall: Kans of bedreiging?'

De SP organiseert op dinsdag 23 oktober vanaf 19.30 een openbaar debat rond het thema 'Ondernemen in Tilburg', in de bezoekersruimte van de Openbare Bibliotheek Tilburg op het Koningsplein. Op het debat zullen diverse actuele onderwerpen de revue passeren, waaronder de uitbreiding van het aantal koopzondagen, de zondagsmarkt en de mogelijke vestiging van een mega winkelmall in Tilburg.

Sharon GesthuizenSP-Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen zal op deze avond haar visie geven op het fenomeen koopzondag. Gesthuizen diende eerder een wetsvoorstel in met als doel het aantal koopzondagen te beperken. Plaatsvervangend voorzitter van de Ondernemers Federatie Tilburg Frans van Aarle zal zijn standpunt over de Mega-Mall komen toelichten. Na de pauze krijgen ondernemers, consumenten en bewoners van het kernwinkelgebied de gelegenheid hun mening te laten horen en in discussie te gaan met het panel.

Openbaar debat 'Ondenemen in Tilburg'. Dinsdag 23 oktober. Locatie: Openbare Bibliotheek Tilburg, locatie Koningsplein. Aanvang: 19.30 (zaal open vanaf 19.00). Entree: gratis.

Dossier: Mega Mall in Tilburg
SP: weerstand tegen koopzondagen en zondagsmarkt terecht"'

U bent hier