h

Ledenvergadering over internationaal beleid

17 september 2008

Ledenvergadering over internationaal beleid

De SP afdeling Tilburg organiseert op 1 oktober een ledenvergadering die volledig in het teken staat van het internationale beleid. “De huidige wereldorde is onrechtvaardig voor een groot deel van de wereldbevolking”, zo start de nota 'Brandhaard Aarde'. Die nota gaat in op de gevolgen van neoliberale politiek en globalisering, zaken als
klimaatverandering, tekorten aan grondstoffen en op wat wij als SP van dit alles vinden en waar onze inzet op gericht moet zijn.

De nota is eerst nog onderwerp van discussie binnen de afdelingen en daarna op de regioconferentie op 11 oktober. Leden die hierover willen meepraten worden van harte uitgenodigd. De lokatie van de ledenvergadering is nog niet bekend, die is afhankelijk van het aantal deelnemers. Geef je dus zo snel mogelijk op bij de afdelingsvoorzitter E-mail: tilburg@sp.nl Tel: 013-580 23 20. De uitnodiging volgt dan zo snel mogelijk.
De conceptnota 'Brandhaard Aarde' is hier te downloaden. NB: De conceptnota is alleen beschikbaar voor leden dus eerst inloggen op www.spnet.nl met lidnummer en postcode. Geinteresseerde leden kunnen ook telefonisch een papieren versie bestellen.

U bent hier