h

Kennismaken met de SP?

12 maart 2009

Kennismaken met de SP?

Duizenden SP'ers zijn actief voor de partij, bijvoorbeeld als bestuurslid, campagneleider, activist of volksvertegenwoordiger. Misschien bent u (nog) niet actief maar maakt u zich al langer druk over het politieke klimaat en voelt u de behoefte om iets te doen. Alleen weet u nog niet hoe. Dan is deze kennismaking met de SP iets voor u!
Politieke Basisvorming

Niemand wordt politiek actief geboren en er bestaan ook geen echte opleidingen voor. Wij vinden het belangrijk dat al onze leden de mogelijkheid hebben nader kennis te maken met het gedachtegoed van de partij en dat ze zich kunnen verdiepen in belangrijke politieke onderwerpen. Daarom organiseert de SP in Tilburg een reeks van vier avonden waarop nieuwe leden kunnen kennismaken met de SP in al zijn facetten.

Tijdens de avonden besteden we aandacht aan de geschiedenis van de SP en van het socialisme, aan andere ideologieƫn en politieke partijen. En natuurlijk aan dat wat de SP onderscheidt van alle andere partijen: Lokaal activisme. Ook discussiƫren we over de politieke actualiteit in binnen- en buitenland. De discussies worden informeel afgesloten onder het genot van een drankje. De avonden zijn natuurlijk ook voor SP-ers die al langer lid zijn.

Dit is het programma:

14 april Kennismaking en Geschiedenis van de SP
28 april Ideologie en visie van de SP en andere partijen
12 mei Lokaal activisme
26 mei Lokaal activisme in de praktijk: Buurten in de Buurt

Plaats en tijd: Partijpand van de SP, Piushaven 29 in Tilburg, aanvang 20.00 uur.
Word lokaal actief! Kom erbij en meld u aan via tilburg@sp.nl of telefoon 013-580 23 20

U bent hier