h

Fráncy van Iersel nieuwe voorzitter

11 april 2010

Fráncy van Iersel nieuwe voorzitter

Fráncy van IerselDe algemene ledenvergadering van donderdag 8 april heeft Fráncy van Iersel gekozen als nieuwe voorzitter van de afdeling Tilburg van de SP. Daarmee is zij de opvolger van Bart van de Camp. "Bart heeft erg veel goed werk verzet voor de afdeling," aldus Van Iersel." Onder zijn leiding is de afdeling gaan bloeien als nooit tevoren: we hebben een kwalitatief goed fractie, een ruime steunfractie en veel actieve leden. Ik wil dat consolideren waar nodig en uitbouwen waar mogelijk."
Van de Camp blijft voor de SP actief in de raadsfractie van de gemeente Tilburg en ook overigens zal men een beroep op hem kunnen blijven doen "maar ik ga ook een dag in de week lekker genieten van mijn eigen tijd."

Naast Van Iersel is René Spieringhs gekozen als organisatiesecretaris. Henri Mandemaker blijft penningmeester. Overige bestuursleden zijn sinds afgelopen donderdag oude bekenden Co Kastelijn, Frank van Laarhoven en Jack Rombouts. Jonge talenten zijn er ook, in de personen van Diana Auzin en Kevin Hordijk. Het bestuur wordt statutair gecompleteerd met een fractielid. De afdeling Tilburg heeft ervoor gekozen dat een roulerend fractielid te laten zijn. Welk fractielid aanschuift bij het bestuur zal steeds afhangen van een aantal factoren, waarvan relevantie de belangrijkste is.

Bestuur|

U bent hier