h

Maandag 3 september Stationactie

31 augustus 2012

Maandag 3 september Stationactie

We zitten nu midden in campagnetijd en zoals jullie gemerkt zullen hebben: het gaat hard tegen hard. Dat is niet gek want het gaat om de vraag of de VVD of de SP het de komende jaren voor het zeggen krijgen. Deze verkiezingen gaan dus wel ergens over!

Heel veel kiezers hebben nog geen keuze gemaakt en in die zin valt er nog een wereld te winnen. Van alle kanten hoor ik dat wij in deze campagne op nog meer vrijwilligers kunnen rekenen dan normaal in verkiezingstijd.

Omdat er veel op het spel staat en de veel SP'ers bereid zijn om een bijdrage te leveren, wil ik je vragen om als SP lid mee te doen aan een bijzondere project: komende maandag 3 september willen we op het centraal station in Tilburg, 's ochtends om 7 uur, aanwezig zijn met folders, sponsjes en lollies ('liever een lollie dan iets uit je duim zuigen'). Aan jou als SP lid de vraag of je meedoet aan deze speciale actie 'De SP zet alle zeilen bij'. Laat even via een mailtje aan de afdeling via tilburg@sp.nl weten dat je mee wilt doen. We rekenen op je!

Met vriendelijke SP groeten,
SP afdeling Tilburg

U bent hier