h

Doen jullie ook mee met de strijd voor de (thuis) zorg?

12 december 2012

Doen jullie ook mee met de strijd voor de (thuis) zorg?

Hallo allemaal,

De landelijke petitie zal overhandigd worden aan de politiek op de gigantische manifestatie in Den Haag op 4 februari 2013.Daarvoor is het van belang dat zoveel mogelijk mensen deze petitie ondertekenen!Niet alleen mensen die in de zorg werken, maar iedereen kan hier aan mee doen, dus mensen uit alle lagen van de samenleving kunnen dit ondertekenen! We willen de politiek oproepen om de thuiszorg te redden!

Dit is dus niet op Thebe gericht, maar op onze regering, die ter verantwoording worden geroepen voor de besluiten die zij nemen. Als je hier aan mee doet, help je in feite ook Thebe, want de absurde maatregelen van dit kabinet in de zorg, zorgen er mede voor dat thuiszorgorganisaties in de problemen komen. Abvakabo FNV roept alle thuiszorgmedewerkers en iedereen die de (thuis)zorg een warm hart toedraagt op om deze petitie te ondertekenen! Dus vraag ik iedereen om eerst zelf deze petitie te ondertekenen, door zelf de volgende link aan te klikken.. en vervolgens op die site je naam, woonplaats, email adres etc. in te vullen en vergeet niet onderaan op "verzenden" te klikken !! http://www.strijdvoorthuiszorg.nl/forms/petitie/ Vervolgens zou je het onderstaande stukje wat ik gemaakt heb kunnen versturen naar al je vrienden, kennissen, familie en contactpersonen waarvan je een email adres hebt.Kopieer en plak dit stukje in een email en stuur dit naar zoveel mogelijk mensen en zet onderaan je email je eigen naam.

-------------------------TEKEN DE PETITIE !! ----------------------
Steun de strijd voor Thuiszorg !! Red de thuiszorg en teken daarom allemaal onderstaande petitie! Doe mee als je het hier ook mee eens bent.
http://www.strijdvoorthuiszorg.nl/forms/petitie/

Alvast bedankt namens alle thuiszorgmedewerkers en cliƫnten die zorg van de thuiszorg ontvangen!

Met strijdbare groet,
Sander Martins van Abvakabo FNV

U bent hier