h

Strijd voor thuiszorg

3 januari 2013

Strijd voor thuiszorg

De werkgroep Zorg van de SP heeft donderdag 3 januari een overleg gevoerd met het actiecomité thuiszorg van Thebe. In dit overleg hebben we vervolgacties besproken om de strijd voor thuiszorg onder de aandacht te brengen, ons te laten zien en te horen.

De strijd gaat ook in 2013 gewoon door!
De komende tijd gaat de SP en de medewerkers van de thuiszorg raamposters met ‘Zorg geen markt’ verspreiden in Tilburg en omstreken, o.a. bij thuiszorgmedewerkers, cliënten, gezondheidscentra en iedereen die dit probleem onder de aandacht wil brengen.

Daarnaast roepen we iedereen op om de petitie ‘Strijd voor thuiszorg’ te ondertekenen op de site van AbvaKabo FNV: http://www.strijdvoorthuiszorg.nl/forms/petitie/. Deze petitie wordt op maandag 4 februari in Den Haag tijdens een grote manifestatie aangeboden aan de regering.
De SP en het actiecomité steunen deze actie en roept thuiszorgmedewerkers, SP-leden en sympathisanten op om zich massaal hiervoor aan te melden. Houdt de SP website en http://www.strijdvoorthuiszorg.nl goed in de gaten.

Na de manifestatie op 4 februari wordt er een nieuwe bijeenkomst georganiseerd bij de SP in Tilburg. Op deze avond worden o.a. de vervolgacties besproken en hebben we nieuws van Renske Leijten, SP Tweede Kamerlid Zorg.

Tussentijds zijn we bereikbaar via de e-mail: tilburg@sp.nl

Werkgroep Zorg SP Tilburg
Bart van de Camp, Nicolle van Hoof, Fráncy van Iersel

U bent hier