h

Thema-avond Thuiszorg

29 maart 2013

Thema-avond Thuiszorg

Beste thuiszorgmedewerkers,

Na de bijeenkomst op het SP kantoor afgelopen november hebben velen van jullie actie gevoerd tegen de kabinetsplannen in Utrecht, Nieuwegein en natuurlijk in Tilburg op straat en onder vrienden en kennissen.

Nog twee weken, dan komen alle acties samen en gaan we op zaterdag 6 april met zijn allen massaal naar het Malieveld in Den Haag om in een mars te strijden voor het behoud van thuiszorg!

Heb je jezelf al aangemeld op strijdvoorthuiszorg.nl?

Zo niet, dan kun je je t/m vrijdag 29 maart ook aanmelden op tilburg@sp.nl, dan melden wij iedereen als groep: “Wij zijn de thuiszorg Midden-Brabant” aan. We willen minimaal 2 volle bussen vanuit Tilburg laten vertrekken, dus meld je aan!

Maar om goed te sfeer te pakken te krijgen voor 6 april, organiseert SP Tilburg een:

THEMA-AVOND THUISZORG

Wanneer: Donderdag 4 april van 20.30 – 22.00 uur
Waar: Cafe de Plaats, Piusplein 61 in Tilburg
Presentatie: Kevin Hordijk

Programma:
- Renske Leijten (tweede kamerlid SP)
- Thuiszorgtroubadour (thuiszorgmedewerker met lied over thuiszorg)
- Vakbond Abvakabo FNV
- Thuiszorgmedewerkers aan het woord
- Columnist Dorith van der Lee

We willen dus ook heel graag thuiszorgmedewerkers aan het woord laten. Want niemand weet beter hoe belangrijk huishoudelijke thuiszorg is dan jullie! Dat kan over het nut van de thuiszorg zijn, je zorgen over de toekomst, de onlangs ingevoerde cheques, of iets anders dat je belangrijk vindt.

Dus wil je aan het woord? Stuur een mail naar Nicolle van Hoof ( nicollevanhoof@gmail.com) en vertel kort waarover je wat zou willen zeggen.

Werkgroep Zorg SP Tilburg

U bent hier