h

Verslag Wijkbezoek in de wijk Oerle

12 oktober 2013

Verslag Wijkbezoek in de wijk Oerle

De SP is met vrijwilligers en raadsleden een aantal weken op wijkbezoek geweest in de wijk Oerle. En waar de SP komt, worden problemen soms vanzelf opgelost. Dat geldt zeker voor de Oranje speeltuin, waar nogal veel overlast was door de jeugd, die bijna nergens fatsoenlijk hun eigen plekje hadden. Kleine kinderen en scholen gingen er bijna niet meer naar toe vanwege de vervuiling.

Maar gelukkig is er voor de jeugd nu een plek gecreƫerd in de wijk, dus weg overlast! Daardoor kunnen scholen en de kinderen uit de buurt er weer heerlijk spelen. Met de wijkbezoeken houdt de SP overal de vinger aan de pols.

Ook was er veel overlast van de bomen op het Oranje Vrijstaatplein, en weinig parkeerruimte ook dit wordt door de gemeente opgelost. De bomen worden aangepakt en er komt meer parkeerruimte

Maar wat nog niet is opgelost, is het dealen van drugs, dit blijkt een heel groot probleem te zijn in de wijk Oerle. Het is een zaak die zeer serieus genomen moet worden. Hier ligt een taak voor de SP. Ook zijn er nog een aantal problemen die doorgespeeld zijn naar Tiwos.

U bent hier