h

Twee Tilburgse op lijst SP Provinciale Verkiezingen 2015

3 november 2014

Twee Tilburgse op lijst SP Provinciale Verkiezingen 2015

De Brabantse SP heeft haar verkiezingsprogramma en de verkiezingslijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2015 vastgesteld.

Fráncy van Iersel op plaats 10, Nicolle van Hoof op plaats 20 bij de verkiezingen van Provinciale Staten maart 2015.

Lijsttrekker voor de SP in Noord-Brabant is Nico Heijmans uit Den Bosch.

De SP plaatst de Provinciale Staten-verkiezingen niet alleen in het kader van de provincie, maar ook in het kader van de verkiezingen van de landelijke Eerste Kamer. In de provinciale verkiezingen wordt immers niet alleen provinciaal gekozen, maar ook voor de samenstelling van de Eerste Kamer. De komende tijd maakt de Tilburgse SP-afdeling bekend welke activiteiten richting de Provinciale Staten-verkiezingen zullen worden georganiseerd.

Fráncy van Iersel

Fráncy van Iersel was afdelingsvoorzitter van de SP in Tilburg. Sinds maart 2014 gemeenteraadslid Sociale Stijging, woordvoerder armoede, werkgelegenheid, regionale samenwerking Hart van Brabant. In 2011 Johan van den Hout opgevolgd in de Provinciale Staten met als portefeuille Ecologie, Handhaving en Ruimte. Voorzitter SP werkgroep de Groene Tomaat in Tilburg.

 Nicolle van Hoof

Nicolle van Hoof gemeenteraadslid Sociale Stijging, woordvoerder  zorg Wmo en de wijken. Daarnaast is zij algemeen lid van het SP bestuur in Tilburg. Actief betrokken bij de acties van de thuiszorg Thebe.

Reactie toevoegen

U bent hier