h

DE verkiezingsbijeenkomst!

28 februari 2015

DE verkiezingsbijeenkomst!

Op 9 maart organiseert de SP een gevarieerde avond met politiek en muziek. Van 20:00 tot 21:30 bent u van harte welkom bij Boerke Mutsaers (Vijverlaan 2). Prominent Tilburgs politicus en fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer, Tiny Kox, vertelt u deze avond alles over de provinciale statenverkiezingen, de Eerste Kamer en de standpunten van de SP tijdens DE verkiezingsbijeenkomst!

Ook Nurettin Altundal, de nummer 3 op de kandidatenlijst, zal hierbij aanwezig zijn. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de kans om vragen te stellen. Deze verkiezingen zijn van belang voor de provincie en daarnaast een goed moment om af te rekenen met de huidige landelijke politiek.

Naast gastspreker Tiny Kox en Nurettin Altundal zal Mathijs Leeuwis de avond muzikaal omlijsten. Deze liedjesschrijver zou het liefste hele dagen door houthakken, of op zijn lelijke, plastic bootje in de Biesbosch ronddobberen. Maar het aantal bomen in zijn betonnen stad zijn beperkt en zijn boot heeft geen wc. Dus schrijft Mathijs in de tussentijd liedjes. Eerlijke liedjes waarin veel wordt getwijfeld, aan alles en iedereen. Vooral aan zichzelf.

Al met al een heerlijk avondje uit vol informatie en entertainment.

preker(s):      Tiny Kox, Nurettin Altundal

Muziek:           Mathijs Leeuwis

Datum:            9 maart

Locatie:           Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg

Tijd:                 20:00 – 21:30

Reactie toevoegen

U bent hier