h

sfeerverslag verkiezingsavond

23 maart 2015

sfeerverslag verkiezingsavond

Op 18 maart was het dan eindelijk zover: we zouden zien of ons harde werken beloond zou worden en of de kiezer af zou rekenen met het kabinet. In ons pand aan de Piushaven zagen we, met velen die de afgelopen tijd hebben meegewerkt om het verhaal van de SP te verspreiden, de uitslagen binnenkomen.

Vanaf de bekendmaking van de eerste exit polls was het al duidelijk: ons harde werken werd beloond. De SP heeft door het hele land mooie resultaten behaald, het is een uitslag om trots op te zijn. In Tilburg hebben we zelfs de meeste stemmen behaald. Dit hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet van onze leden.

Niet alleen is ons harde werken beloond, de kiezer heeft ook een duidelijke boodschap afgegeven aan het kabinet. De SP heeft weer een groei doorgemaakt en is voor het eerst de grootste partij op links. De regeringspartijen hebben moeten inleveren: de kiezer heeft zijn ongenoegen met het kabinet geuit en het zal de komende tijd nog spannend worden in Den Haag.

Het moge duidelijk zijn dat wij tevreden zijn met het verloop van deze verkiezingen. Graag bedanken we dan ook iedereen die zich heeft ingezet om deze verkiezingen tot een succes te maken. Dit geldt dan natuurlijk ook niet in de laatste plaats voor iedereen die op de SP heeft gestemd. Bedankt voor het vertrouwen. We zullen elkaar snel weer zien, niet alleen in verkiezingstijd gaan wij het gesprek aan. Wij staan het hele jaar door voor u klaar.

Reactie toevoegen

U bent hier