h

Het ambachtshuis in Tilburg van start dankzij de SP

23 mei 2015

Het ambachtshuis in Tilburg van start dankzij de SP

Op 1 juni zal Het Ambachtshuis in Tilburg van start gaan. Dit op initiatief van de SP en het CDA. Dit zal gevierd worden met een kick-off op 2 juni om 14.00uur met een ambachtelijke fietstocht door Tilburg. Namens de SP Tilburg zal raadslid en initiatiefneemster van het Tilburgse ambachtshuis Francy van Iersel aanwezig zijn. Daarnaast zal namens SP Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen, Wimar Hebels, beleidsmedewerker SP economie aanwezig zijn.
 
Voor deze fietstocht zijn een aantal genodigde aanwezig, maar geïnteresseerde die zin hebben om mee te fietsen langs werkateliers en bedrijven van Tilburgse ambachtsmensen zijn uiteraard ook van harte welkom. Zo worden een hoop vakmensen in het zonnetje gezet, maar ervaren de deelnemers ook de passie van het ambachtsleven in Tilburg.
 
Wist u dat er bijna 1 miljoen mensen een eigentijds ambacht beoefenen? En met elkaar 165 miljard euro's omzetten?
 
Voor degene die zin hebben om mee te doen met de fietstocht op 2 juni: aanmelden kan via liesbeth.neef@onsambachtshuis.nl 
 
De werklocatie in Tilburg is bij het Bouwatelier013, van gastheer en vakman Willem Hoppenbrouwer. Hij werkt onder meer samen met Olaf van Dam, creatief meubelmaker en lid van Het Ambachtshuis Brabant. Samen met hen wordt er gebouwd aan het nieuwe netwerk van het ambachtshuis in Tilburg.
 
Het Ambachtshuis in Tilburg krijgt binnenkort een eigen website. Wil je de ontwikkelingen in Tilburg blijven volgen, ga dan naar: http://www.ambachtshuis-brabant.nl 
 

Voor het programma klik op onderstaande bijlage.

Reactie toevoegen

U bent hier