h

SP op zoek naar nieuwe bezorger maandelijkse pakketten Tribune

14 mei 2015

SP op zoek naar nieuwe bezorger maandelijkse pakketten Tribune

De SP in Tilburg is op zoek naar een nieuwe bezorger van de maandelijkse pakketten Tribunes. Deze worden bij de Tribunebezorgers thuis gebracht, zodat die vervolgens het ledenblad bij de SP-leden bezorgd.
 
Voor het geval dat jij misschien deze taak over zou willen nemen: het gaat steeds om ongeveer 16 pakketten, waarvan een in Oisterwijk, 9 in Tilburg buiten de ringbanen, en de rest daarbinnen. De pakketten variëren van grootte, soms is het een flinke stapel, dus zwaar. De totale route zou je als je de adressen en de volgorde eenmaal goed kent, in 2 en een half uur kunnen doen.
 
De pakketten willen we graag aan het begin van het weekend weggebracht hebben, zodat de bezorger hier ook snel aan kan beginnen. We maken de pakketten op donderdag of vrijdag klaar. Tevoren weet je natuurlijk wanneer dat is, de Tribune komt 11 maal per jaar uit. Benzinekosten kunnen gedeclareerd worden.
 
Mocht je deze taak voor vast willen doen, dan hoor ik het graag. Ook als je af en toe wil inspringen, willen we dit ook graag weten. stuur dus je bericht naar tilburg@sp.nl of bel en spreek dan in op 013-5802320

Reactie toevoegen

U bent hier