h

Miguel Reijnen benoemd tot commissielid Sociale Stijging

23 mei 2017

Miguel Reijnen benoemd tot commissielid Sociale Stijging

Foto: SP

Miguel Reijnen is toegetreden tot de commissie Sociale Stijging. Hij werd vanavond benoemd door burgemeester Peter Noordanus.

Miguel kwam als ROOD-lid bij de afdeling binnen en is van deze groep lange tijd coördinator geweest. Hij is ook al lange tijd bestuurslid en inmiddels organisatiesecretaris van de afdeling. Daarnaast heeft hij de recente campagne geleid en onder andere de ROOD-actie voor beter busvervoer en de actie op het Pieter Vreedeplein opgezet. Miguel zal zich in de commissie onder meer bezighouden met jongerenzaken.

Voorzitter Bob Jansen: "Ik ben ontzettend trots op Miguel. Hij heeft zich, ondanks zijn jonge leeftijd, al ruimschoots bewezen binnen de afdeling. Mooi dat iemand vanaf het punt dat hij of zij nieuw binnenstapt zich zo goed ontwikkeld heeft naar fractie- en bestuurslid. Ik weet zeker dat de afdeling nog veel plezier aan Miguel gaat beleven."

Foto: SP

Miguel wordt gefeliciteerd door burgemeester Peter Noordanus

Foto: SP

Een trotse voorzitter

Reactie toevoegen

U bent hier