h

SP Tilburg dient initiatief in voor het vergoeden van noodzakelijke medische kosten

22 mei 2017

SP Tilburg dient initiatief in voor het vergoeden van noodzakelijke medische kosten

Op 22 mei heeft SP Tilburg tijdens de Raadsvergadering het initiatiefvoorstel 'Noodzakelijke medische kosten vergoeden uit de bijzondere bijstand' ingediend samen met Voor Tilburg, D66, GroenLinks en CDA.

Maatwerk is noodzakelijk omdat het onacceptabel is dat mensen die zorg nodig hebben, het niet kunnen betalen. Hierdoor kunnen ze vaak niet de juiste zorg krijgen en daardoor in problemen komen.

De SP wil Tilburgers met hulpvragen, door maatwerk toe te passen, het mogelijk wordt gemaakt dat noodzakelijke kosten uit de bijzonderheden worden vergoed. Zodat je niet aan iemand zijn gebit kunt zien of hij arm of rijk is. 

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier