h

SP Tilburg kiest nieuw bestuur

11 mei 2017

SP Tilburg kiest nieuw bestuur

Foto: Mathijs Strijards

Op de Algemene Ledenvergadering hebben de leden van SP Tilburg op donderdag 11 mei 2017 een nieuw bestuur gekozen. Op deze drukbezochte avond kozen zij met een grote meerderheid zes bestuursleden.

Er zijn vier nieuwe bestuursleden gekozen. Eva de Bakker, Helma Oostelbos, Jacoub Kawash en Josephine Tiquet. Eerstgenoemde zal in het bestuur plaatsnemen om onder andere bijeenkomsten te organiseren. Helma zal oud-bestuurslid Henri Mandemaker zijn functie als penningmeester overnemen en Josephine neemt Jacoub Kawash zijn functie over als contactpersoon van ROOD Tilburg. Jacoub zal zich verder inzetten voor wijkbezoeken en eventuele acties. 

Ook nemen wij afscheid van Jolanda van Grunsven en Paulina Matuszczyk. Eerstgenoemde zat in de Buskruit redactie en werkte mee aan social media en de PuiSPost. Paulina was onze organisatiesecretaris. Dit wordt overgenomen door Miguel Reijnen. Bob Jansen werd herkozen als voorzitter. Hubert Bonis, die al drie jaar in het bestuur zit heeft afscheid van ons genomen. Hij zorgde voor de PuiSPost, hield social media up-to-date en heeft voor een goed functionerende website gezorgd. Henri Mandemaker, eerder genoemd, stopt als penningmeester. Voor maar liefst tien jaar zat hij in het bestuur van SP Tilburg. 

Het was een positieve ALV met een gezellige sfeer waarin we de afgelopen periode goed geëvalueerd hebben. We wensen alle nieuwe bestuursleden veel succes en willen de oud-bestuursleden enorm bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.

Reactie toevoegen

U bent hier