h

De Tilburgse SP-fractie doet verantwoording aan haar leden

17 juli 2017

De Tilburgse SP-fractie doet verantwoording aan haar leden

Foto: Bob Jansen

Op donderdag 13 juli vertelden de raadsleden van SP Tilburg aan haar leden wat zij in het afgelopen politieke jaar hebben bereikt binnen hun eigen portefeuille. Veel interessante onderwerpen zoals onder andere de zorg, duurzaamheid, onderwijs en leegstand passeerden de revue.

Alle raadsleden van de Tilburgse SP-fractie waren aanwezig en zij vertelden ieder een deel van datgene wat ze het afgelopen jaar hebben gedaan in de gemeenteraad. Het enthousiasme spatte er vanaf, van zowel fractieleden, als van leden die aanwezig waren om te luisteren en om vragen te stellen. De gehele groep bestond uit SP’ers van vrijwel alle leeftijden.

De avond werd afgesloten met lekkere hapjes, wederom verzorgd door ‘de zusjes’ van de afdeling, en natuurlijk een lekker drankje. Met deze verantwoording is het politieke jaar vlak voor het zomerreces voor op een gezellige manier afgesloten.

Reactie toevoegen

U bent hier