h

Geslaagd wijkbezoek in Oud-Zuid

15 juli 2017

Geslaagd wijkbezoek in Oud-Zuid

Foto: SP Tilburg

Zaterdag 15 juli trok een groep actieve SP'ers de wijk Oud-Zuid in om in gesprek te gaan met buurtbewoners over het leefklimaat aldaar. Het werd een productieve middag waarin we een hoop mensen konden spreken. In de Edisonlaan en omgeving bleek vooral de staat van de woningen en het zwerfvuil een doorn in het oog. Rondom het Stuivesantplein bleek het vooral heel prettig wonen, iets wat mooi is om te horen!

Sommige buurtbewoners waren verbaasd om leden van een politieke partij aan de deur te zien. "Is het al verkiezingen dan?" werd er meermaals gevraagd. Maar de SP wil juist altijd zichbaar zijn op straat, zeker buiten verkiezingstijd. Dit werd door veel buurtbewoners gewaardeerd.

Het volgende wijkbezoek staat in september gepland, dan gaan we de Reeshof bezoeken. Datum en tijd volgen nog.

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier