h

SP Tilburg in actie tegen leegstand binnenstad

1 juli 2017

SP Tilburg in actie tegen leegstand binnenstad

Op zaterdag 1 juli was SP Tilburg op en rondom het Radiopleintje aanwezig om met ondernemers in gesprek te gaan over dit gedeelte van de Heuvelstraat. Er is veel leegstand in dit gebied en veel ondernemers maken zich daar terecht zorgen over.

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

In veel van deze gevallen gaat het om structurele leegstand. Het meerendeel van deze panden staat al jarenlang leeg en sommigen zijn in slechte staat. De huren die gevraagd worden zijn nog steeds erg hoog en het gebied trekt door de leegstand minder winkelend publiek. Bijna alle ondernemers in dit gebied waren het erover eens dat hier iets aan moet gebeuren. Daarnaast kwamen de parkeergelegenheid aan het Frater Paulussehof en georganiseerde activiteiten in dit gebied regelmatig terug als pijnpunten. SP Tilburg zal zich de komende tijd hard maken om deze problemen op te lossen.

Foto: SP

Foto: SP

De SP werd enkele jaren geleden uitgeroepen tot de meest MKB-minded partij van Nederland (https://www.sp.nl/nieuws/2013/11/mkb-nederland-sp-is-echt-mkb-minded) en schreef over dit onderwerp de nota Hart voor de Zaak, die hieronder te downloaden is.

Reactie toevoegen

U bent hier