h

Even aan u voorstellen: Suzan Öztürk

3 maart 2018

Even aan u voorstellen: Suzan Öztürk

Foto: SP

In aanloop naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 stellen wij graag onze kandidaten aan u voor. Eerder verscheen er al een filmpje waarin zes van onze kandidaten zich hadden voorgesteld. Ditmaal is Suzan Öztürk aan de beurt.

“Ik ben Suzan Öztürk en ben 24 jaar. Momenteel studeer ik de master Public Governance aan de Universiteit van Tilburg. Dankzij mijn studie ben ik in aanraking gekomen met de SP en heb ik gezien dat men lokaal veel kan veranderen door samen te werken. Ik vind het belangrijk dat iedereen die zijn stem wil laten horen hier ook de kans voor krijgt. Ik geloof erin dat de SP deze mogelijkheid biedt. Diversiteit in de samenleving en binnen onze gemeente is van groot belang voor mij. De komende gemeenteraadsverkiezingen gaan over de toekomst van Tilburg en de Tilburger en niet zozeer over de landelijke politiek. We gaan stemmen voor de belangen en behoeften van Tilburg.

Laten we samen strijden tegen de marktwerking in de zorg, de onbetaalbare huurwoningen, de armoede en oneerlijke lonen. Laten we samen proberen dingen te veranderen, vooroordelen te breken en elkaar beter leren kennen om samen te strijden voor meer diversiteit, meer tolerantie, meer betrokkenheid van jongeren en meer begrip voor de kwetsbaarheden, misverstanden en gevoelige onderwerpen van een ieder in onze gemeente. Ik denk dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de oplossingen die de SP biedt door op zijn minst de stap te zetten mijn stem te laten horen in de politiek en te laten zien dat meer jongeren dit kunnen doen.”

Reactie toevoegen

U bent hier