h

Fractie, bedankt!

28 maart 2018

Fractie, bedankt!

Foto: SP

Op 28 maart is het afscheid van de Tilburgse gemeenteraad, periode 2014 – 2018. Namens de SP zijn er twee raadsleden die uit eigen beweging een andere weg in slaan en drie raadsleden die doorgaan in de volgende periode. De SP-afdeling Tilburg dankt de gemeenteraadsfractie voor hun inzet, tijd en energie de afgelopen jaren. In het bijzonder bedanken wij Fráncy van Iersel en Nicolle van Hoof.

De SP Tilburg dankt huidige fractievoorzitter Fráncy  van Iersel. Zij heeft zich ruim 12 jaar op verschillende plaatsen ingezet voor de SP. “We hebben de laatste jaren Tilburg een stuk socialer gemaakt en zullen dit blijven doen. Vooral op het gebied van armoedebeleid en zorg hebben we grote stappen vooruit gemaakt. Daar kunnen we als SP trots op zijn,” aldus Van Iersel.

Ook Nicolle van Hoof heeft besloten in de nieuwe raadsperiode niet terug te keren omdat ze een verhuizing met haar partner overweegt. De SP is haar dankbaar voor haar strijdvaardige inzet om de zorg in Tilburg te verbeteren. Van Hoof zegt daarover: “De afgelopen jaren heb ik steeds de dagelijkse praktijk van de zorg naar de politiek proberen te brengen. Juist in een tijd van vele veranderingen met de transities in de WMO, jeugdzorg en participatiewet. De kwaliteit van zorg mocht daar wat mij betreft niet onder lijden.”

Reactie toevoegen

U bent hier