h

Actieve leden gezocht!

9 mei 2018

Actieve leden gezocht!

Beste SP'er,

Onze SP-afdeling is op zoek naar actieve leden die willen helpen. Het bestuur en de fractie in de gemeenteraad van Tilburg willen graag meer zichtbaar zijn in alle wijken van de stad. Daarnaast zijn zij bezig met het opbouwen en uitbreiden van de SP-afdeling. Bestuur en fractie kunnen wij hulp erg goed gebruiken!
Wij hopen dat u zich aan wilt melden om met ons mee te doen. Of het nu gaat om meedenken, het organiseren van activiteiten of andere taken, vele handen maken licht werk. Daarom doen we een beroep op u. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.
U kunt zich per mail aanmelden bij Kees van Ham: keesvanham@raadtilburg.nl of bij Eva de Bakker: edebakker@sp.nl

Met strijdbare groet, namens bestuur en fractie,
Kees van Ham en Eva de Bakker

Reactie toevoegen

U bent hier