h

Klimaatmars 2019 te Amsterdam: SP Tilburg was erbij!

11 maart 2019

Klimaatmars 2019 te Amsterdam: SP Tilburg was erbij!

Foto: SP / SP
  1. SP Tilburg staat voor de mens en onze maatschappij. Om die reden ging een groot aantal SP leden, raadsleden, de fractievoorzitter en de SP Jongerengroep Tilburg naar de Klimaatmars in Amsterdam. Zij hebben samen met alle initiatiefnemers, politieke partijen, actiegroepen en natuurorganisatie's zich laten horen voor het klimaat!   
    De Klimaatmars Amsterdam werd een groot succes. Bijna 40.000 mensen trokken over de dam in Amsterdam om hun stem te laten horen. Ondanks het slechte weer, was de opkomst zodanig groot dat aanlooproutes en het damrak overvol raakte. Het is een van de succesvolste actiemarsen uit de Nederlandse geschiedenis. 

 

Reactie toevoegen

U bent hier