h

SP onderzoek : Jongeren Ontmoetingsplaats Koolhoven

1 juli 2019

SP onderzoek : Jongeren Ontmoetingsplaats Koolhoven

Foto: SP

De SP loopt in Tilburg voorop als het gaat om leefbaarheid en sociale veiligheid. Na de vele meldingen over de zogehete " JOP" plekken, is de afdeling een onderzoek gestart. Een JOP is een ontmoetingsplaats voor jongeren, waarvan er in Tilburg dankbaar gebruik word gemaakt.

Helaas, in Koolhoven bleek dit relaas anders: buurtbewoners klaagde over overlast. Maar zijn onze jongeren dan zo baldadig? Natuurlijk niet, jongeren hebben voor een grote stad als Tilburg maar weinig uitwijkmogenlijkheden.

Daar wil de SP verandering in! De komende tijd zal de SP in gesprek gaan met mw L. Populiers, woordvoerder van de groep, buurtbewoners, de fractie en partners zoals de politie.

Onze inzet: een fijne plek voor jongeren!
Word vervolgd!

Reactie toevoegen

U bent hier