h

Avondje met de kandidaat-voorzitters

29 september 2019

Avondje met de kandidaat-voorzitters

Op 9 oktober ontvangt afdeling Breda de kandidaat-voorzitters Jannie Visscher en Patrick van Lunteren in onze afdeling. Zij stellen zich voor en presenteren hun ideeën voor de partij. Omdat we als partij op een belangrijk moment in ons bestaan zijn aanbeland willen wij deze avond natuurlijk niet voor onszelf houden en nodigen we onze buurafdelingen van West- en Midden-Brabant graag uit. De zaal is groot genoeg en koffie en thee staat voor jullie klaar. Wij hopen dat jullie er met veel uit jullie afdeling bij zijn. 

We waarderen als je ons voor 7 oktober een indicatie kunt geven.

Je bent op 9 oktober van harte welkom in de Wegwijzer (Steendorpstraat 2 - Breda-Noord) vanaf 19:30 in de Grote Zaal. Koffie en thee staat klaar. Neem zoveel mogelijk enthousiaste en nieuwsgierige SP'ers mee.

De locatie is goed bereikbaar met bus 1 vanaf het station; halte Steendorpstraat. In de buurt kan men gratis parkeren.

 

Reactie toevoegen

U bent hier