h

Oproep

10 oktober 2019

Oproep

“Het wordt allemaal te duur en er moet geld bij.” Dat zijn de woorden, die het gemeentebestuur gebruikt om de huishoudelijke hulp aan te pakken. Mensen gaan minder uren huishoudelijke hulp krijgen, de alfahulpen gaan verdwijnen en de zorg in Tilburg wordt slechter. De SP Tilburg vind het niet kunnen dat mensen zomaar minder uren huishoudelijke hulp krijgen en maken zich grote zorgen wat er nu gaat gebeuren met de alfahulpen. Daarom willen we graag met elkaar in gesprek hierover. Zowel met de mensen, die huishoudelijke hulp ontvangen als met alfahulpen. Want politiek is er ook om te luisteren naar de mensen waarover het gaat en samen met hen kijken wat we kunnen doen om deze plannen tegen te houden.  Dus wil je graag je verhaal kwijt, laat je dan ons weten. Via tilburg@sp.nl en via sphulpdienst@sptilburg.nl en 06-44497289 of neem contact op met een van onze raadsleden. We horen graag van je.

Tevens willen we zo snel mogelijk een inloopavond organiseren over dit onderwerp. Dus hou onze website in de gaten.

 

Reactie toevoegen

U bent hier