h

Landelijk overleg ROOD

7 november 2019

Landelijk overleg ROOD

Aanstaande zondag houdt ROOD, jong in de SP haar tweede ledenbijeenkomst van 2019 in het SP partijkantoor te Amersfoor

t.

Deze bijeenkomst is erg belangrijk, omdat we het jaarplan voor 2020 zullen bespreken en zullen stemmen over het toevoegen van bestuursleden aan het huidige ROOD-bestuur. In eerdere mails spraken we over maximaal twee plekken, waarvoor 3 kandidaten zich hebben aangemeld. Helaas moeten we melden dat Bob Manschot na een lang en goed gesprek heeft aangegeven terug te willen treden als bestuurslid vanwege persoonlijke omstandigheden. Dit betreuren we zeer, maar we hebben respect voor zijn besluit. Daarmee gaat Bob zeker niet verloren voor de club, hij heeft aangegeven graag actief te blijven voor ROOD en de SP.

Dit zorgt er wel voor dat er een extra plek vrijkomt in het ROOD-bestuur, die wij graag ingevuld zien worden. Daarom zullen we op de ledenvergadering dus over de invulling van 3 in plaats van 2 plekken voor het bestuur stemmen. Iedere kandidaat dient 50% + 1 van de stemmen te krijgen om verkozen te worden.

Het concept-jaarplan is op SP-net te lezen, en ieder lid heeft de mogelijkheid gehad om (wijzigings)voorstellen in te dienen. Deze voorstellen zijn eerder met het advies van het ROOD-bestuur meegestuurd bij de vorige uitnodiging. Bij dat advies is een deel van het voorstel voor het wijzigen van onze statuten weggevallen, daarom sturen we dit nogmaals via deze mail.

Je bent aanstaande zondag welkom vanaf 10:30 in De Moed, om 11:00 zullen we beginnen en de dag eindigt rond 16:00. Vergeet jezelf niet aan te melden via SPnet, zodat wij weten hoeveel stoelen en broodjes er moeten klaarstaan!

Tot zondag!
Hartelijke groeten,
Namens het ROOD-bestuur,

Arno van der Veen

Vanaf Tilburg vertrekt er gratis vervoer naar Amersfoort om 09:00

Reactie toevoegen

U bent hier