h

SP Tilburg wenst u fijne feestdagen en een sociaal 2020!

22 december 2019

SP Tilburg wenst u fijne feestdagen en een sociaal 2020!

            

Foto: Maurice Bakker / Maurice Bakker

SP Tilburg stond op zaterdag 21 december op de Heyhoef in Tilburg, de Heuvelstraat in het centrum van Tilburg, Het winkelcentrum in Udenhout en het Winkelcentrum Eikenbosch in Berkel Enschot om u fijne feestdagen te wensen en een sociaal 2020.

Wij deden dit door 1200 kerstkransjes met een persoonlijke groet aan de bevolking van Tilburg en haar deelgemeente's uit te delen. Het was een grandioos succes: meer dan 20 vrijwilligers van het bestuur, de fractie, de jongeren en speciaal genodigde hielpen de SP om er een mooie actie van te maken.

Heeft u ons gemist deze dag? Dan wensen wij namens het hele team van SP Tilburg, u langs deze weg een Gezond, Gelukkig, en Sociaal 2020!

Reactie toevoegen

U bent hier