h

1 Mei. Zeker nu!

30 april 2020

1 Mei. Zeker nu!

Foto: SP Tilburg / SP Tilburg

In deze lastige tijden met het corona virus mogen we een dag als 1 mei niet vergeten. Juist nu moeten we laten het zien dat solidariteit belangrijk is.
Vol respect zijn we voor onze hulpverleners, de mensen die werken in de gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, GGZ, politie en brandweer. Maar uiteraard ook voor de mensen in het onderwijs, de supermarktmedewerkers, de schoonmakers en de bezorgers. De zogenoemde vitale beroepen. Deze mensen verdienen een goed en fatsoenlijk loon. Nu en in de toekomst.

Zij verdienen onze steun, werken heel hard en moeten nog steeds strijden voor een eerlijk loon. Daar zullen wij als SP deze kanjers bij ondersteunen!
Dit jaar kunnen we niet bij elkaar komen voor de 1 mei viering. Maar middels posters en sociaal media laten we weten solidair te zijn met onze hulpverleners en blijven we aandacht vragen voor een eerlijke beloning voor deze harde werkers. Want die strijd is nog lang niet gestreden.

Reactie toevoegen

U bent hier