h

Muur van Steun

6 juni 2021

Muur van Steun

Zaterdag 5 juni waren leden van de SP Tilburg te vinden in het centrum om zich in te zetten voor de landelijke SP actie “Muur van Steun”. Een actie om de slachtoffers van de toeslagen affaire een hart onder de riem te steken. Voorbijgangers en winkelend publiek werd gevraagd om hun steun te betuigen door middel van een woord of een tekst te schrijven op levensgrote ansichtkaarten. Veel mensen waren bereid om dit te doen en reageerde erg positief op deze actie. Iedereen was het er over eens dat het veel te lang duurt en dat het tijd wordt dat er een einde komt aan deze zaak. De SP leden kwamen zelfs in gesprek met slachtoffers van de toeslagen affaire en dat leverde emotionele gesprekken op. Een van de slachtoffers schreef terecht op de kaart “Ik wil mijn geld!”

De levensgrote "Muur van Steun" ansichtkaarten zijn nu tentoongesteld voor het raam van het SP kantoor, Piushaven 29. Ga eens een kijkje nemen om te zien welke hartverwarmende en kritische reacties mensen hebben geschreven. 

Reactie toevoegen

U bent hier