h

Helma Oostelbos lijsttrekker SP Tilburg

27 september 2021

Helma Oostelbos lijsttrekker SP Tilburg

Foto: SP

Het bestuur van de SP Tilburg draagt met trots Helma Oostelbos voor als lijstrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. “We zijn heel blij om Helma nogmaals voor te kunnen dragen als lijsttrekker. De afgelopen 4 jaar heeft Helma het heel goed gedaan in de raad, maar is vooral zichtbaar geweest in de stad. Om met mensen te praten, zaken op te lossen en natuurlijk de stem van de mensen te laten horen in de raad.”  aldus de voorzitter van de SP Tilburg, Hans Kokke. Hij vervolgt: “Met Helma als onze nummer 1, ben ik  ervan overtuigd dat we een mooi resultaat zullen behalen.  En de stad en haar dorpen nog mooier en socialer gaan maken.”

Helma zegt: “Het is natuurlijk heel fijn dat ik word voorgedragen als lijstrekker. Daar spreekt toch een mooie waardering uit over de afgelopen jaren. En ik ben nog lang niet klaar. We hebben de afgelopen jaren al mooie dingen bereikt, zoals bijvoorbeeld ervoor gezorgd dat de Voedselbank een mooie nieuwe plek heeft gekregen, dat er een “buurthuis’ in Broekhoven komt en dat er eindelijk iets gedaan wordt aan de speeltuinen in Tilburg.  Maar echt socialer is het niet geworden in onze  mooie stad. Er wordt bezuinigd op geld voor armoede,  er is gekort op huishoudelijke hulp en het omvormen van het groene Wijkevoort in 80 hectare logistieke dozen, is er door het huidige college doorheen geduwd. Er is dus genoeg te doen en ik heb er veel zin in, om te strijden voor een mooier, eerlijker en socialer Tilburg.”

In de ledenvergadering in oktober zal de voordracht, de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voorgelegd worden aan de leden. De leden zullen hierover dan hun oordeel geven.

Reactie toevoegen

U bent hier