h

Onnodige leegstand in Tilburg

25 september 2021

Onnodige leegstand in Tilburg

Foto: SP Tilburg / SP Tilburg

Als SP hebben we vandaag posters geplakt op diverse leegstaande woningen in onze stad, die al jaren leeg staan.

Bijgaand een aantal voorbeelden van die leegstaande panden, die naast dat er niemand kan wonen, terwijl er woningnood is, ook voor verloedering in wijken zorgen. Het pand in de Hasseltstraat 284 staat schuin tegenover het museum De Pont.

Daarnaast hebben we geplakt op 2 huizen in de Hoogvensestraat, een huis in de Jan Aartsestraat, een woning in de Heile Schoorstraat,  Nieuwstraat 182,  Nieuwstraat 188 , woning Hoek Thomas van Kempenstraat/Korenbloemstraat de oude slagerij  en op het draaiend huis. Zeer waarschijnlijk zijn er nog veel meer van dit soort huizen.

Dit alles om aandacht te vragen voor het grote woningtekort dat er is in Tilburg.

Reactie toevoegen

U bent hier