h

Volksprotest 11 februari Amsterdam

20 januari 2023

Volksprotest 11 februari Amsterdam

Foto: SP / SP

Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Terwijl veel mensen in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar. Dit geld wordt verdeeld onder de aandeelhouders, in plaats van dat het gebruikt wordt om de energierekening te verlagen. Dit moet volgens de SP anders en dit kan anders!

De afgelopen maanden heeft SP Tilburg veel handtekeningen opgehaald voor een petitie met de oproep de energieleveranciers te nationaliseren. Landelijk hebben al meer dan 100.000 mensen hun handtekening gezet onder de petitie.

Nu is een goed moment om onze stem te laten horen. Wij nodigen alle leden - en iedereen die het eens is met onze actie - uit om deel te nemen aan het volksprotest op 11 februari, om te eisen dat de energievoorziening wordt genationaliseerd. Er rijdt vanuit Breda een bus om iedereen gratis te vervoeren naar Amsterdam. Om mee te reizen kunnen mensen uit Tilburg zich opgeven door een mailtje te sturen naar tilburg@sp.nl.

Laten we duidelijk maken dat we een eerlijke en duurzame energievoorziening verdienen die in het belang is van ons allemaal. Laten we samen opstaan voor een betere toekomst.

We hopen jullie te zien op 11 februari.

Met strijdbare groet,
SP Tilburg

#sptilburg #volksprotest #11februari #petitie #energierekening

Reactie toevoegen

U bent hier