h

Afscheid Helma Oostelbos

13 juli 2023

Afscheid Helma Oostelbos

Foto: SP
Maandag heeft voormalig fractievoorzitter Helma Oostelbos afscheid genomen van de Tilburgse gemeenteraad tijdens haar laatste vergadering. Na 9 jaar in de raad gezeten te hebben was het tijd voor een volgende stap. Ze gaat aan de slag bij Stichting Leergeld.
 
Als SP Tilburg zijn we haar ontzettend dankbaar voor het vele en harde werk dat ze voor onze partij heeft verricht in de raad. Haar man Richard heeft zich de afgelopen tijd wel eens een "politieke weduwnaar" genoemd, dus hij zal blij zijn Helma weer vaker thuis te hebben, maar voor Tilburg zal het een gemis zijn. Na een mooie speech van de burgemeester en een héle mooie speech van Helma zit het er echt op. Gelukkig hoeven we als SP Tilburg nog niet helemaal afscheid van haar te nemen, ze blijft wél bestuurslid.
 
Meteen daarna is Thijs Kruiver in de raad geïnstalleerd. We hebben er alle vertrouwen in dat hij zijn raadswerk goed zal uitvoeren en voor alle inwoners van Tilburg gaat opkomen. Als fractievoorzitter wordt Helma opgevolgd door Hans Kokke.
Helma bedankt! Veel succes Thijs!

Reactie toevoegen

U bent hier