h

Eindelijk groot onderhoud in de Mendelssohnflats

12 oktober 2023

Eindelijk groot onderhoud in de Mendelssohnflats

Foto: SP

Vanochtend was er in de Mendelssohnflats een drukbezochte bijeenkomst voor alle bewoners. Op deze bijeenkomst heeft WonenBreburg de bewoners ingelicht over het groot onderhoud dat in 2025 op de planning staat. Dit is een grote beloning voor alle acties die de bewoners samen met ons gevoerd hebben.

De voorbereidingen voor dit onderhoud zijn grondig en bij elke bewoner zal gekeken moeten worden wat er in hun flat moet gebeuren. Dit maatwerk is erg belangrijk voor seniorenflats waar bewoners vaak hulpmiddelen hebben. Er zal aan de binnen -en buitenkant en buitenkant en hoop gedaan moeten worden, dus het zal voor de bewoners helaas ook overlast zijn. Maar, na het onderhoud zal iedereen stukken fijner wonen.

Dit groot onderhoud is het resultaat van anderhalf jaar van petities, bewonersbijeenkomsten en een zwartboek. Zonder de gezamenlijke inzet van de bewoners en ons zou dit onderhoud op dit moment niet aan de orde zijn geweest. Dit laat maar weer zien hoe belangrijk het is voor bewoners om samen op te trekken en hun stem te laten horen. Wij zijn heel blij dat wij hen daarbij hebben kunnen helpen. Actie voeren werkt en samen staan we altijd sterker dan alleen!

Reactie toevoegen

U bent hier