h

Politiek spelletje van de SP

26 februari 2006

Politiek spelletje van de SP

SP Speelt Politiek SPelletjeBetekent SP misschien Spelletjes Partij? Ondanks verwoede poging ontkomt ook de SP er niet aan: het spelen van politieke spelletjes. De fractie in de gemeenteraad - nu met reces in verband met de verkiezingen - heeft zich naar verluidt al enkele avond bezig gehouden met het spelen van een politiek spelletje. De partij wil nu zelfs alle Tilburgers hieraan medeplichtig maken.

Hoe ook geprobeerd wordt om het een andere naam te geven, het is en blijft een spelletje. "Is dit politiek? Het lijkt verdomme wel ganzenborden", riep een toevallige voorbijganger toen hij SP'ers met dobbelstenen in de weer zag. Om de spoeling te verdunnen zint de partij nu op massale deelname van burgers aan dit politieke spelletje. Alsof het dan minder erg is...

SP SPeelt Politiek SPelletje

Burgers die graag meespelen om zelf eens te ervaren wat er zoal gebeurd in de wandelgangen en achterkamertjes van het politieke spel kunnen hier een pdf downloaden. Voor het uitprinten en voor de overige attributen moet je zelf zorgen.

Politiek Spelletje

U bent hier