h

Fotoreportage Buskruit!

18 januari 2010

Fotoreportage Buskruit!

Gisteren was er weer een swingende aflevering van politiek café Buskruit!. Met namen als Raf Jansen, Annemarie Brouwers, Ferry van de Zaande, Duo Dovemansoren, Paul Huijgen en als uitsmijter Agnes Kant, hadden we een prachtig affiche. De belangstelling was dan ook groot. Hieronder volgt een fotoreportage van de middag. Noteer de volgende editie van Buskruit! alvast maar in uw agenda, want op zondag 28 februari komen we met een spetterend verkiezingsdebat in Witteman-stijl. Om niet te missen!

De stilte voor de storm

Paul Huijgen
Paul Huijgen (SP-wethouder): "Dat Smolders eigenzinnig is, is niet erg, dat waren wij toen wij begonnen ook!"

Raf Jansen
Raf Jansen (Sociale Alliantie): "1,5 miljoen mensen in Nederland zitten in armoede en er zijn nog veel meer mensen die in precaire situaties zitten. Zij zijn het die de prijs voor de crisis zullen gaan betalen."

Duo Dovemansoren
Duo Dovemansoren: "♫Zing vecht huil bid lach werk en bewonder!♫"

Publiek

Annemarie Brouwers
Annemarie Brouwers (GGZ): "Gezondheid moet in alle plekken in de stad centraal staan. We zouden bijvoorbeeld speellinten voor kinderen die naar school gaan moeten creëren en sportobstakels voor mensen die passeren."

Agnes Kant
Agnes Kant (fractievoorzitter SP in de Tweede Kamer): "Als er in de Tweede Kamer een meerderheid is voor onze standpunten rondom de commissie Davids, rondom de missie in Uruzgan en rondom de commissie Jan de Wit over de crisis, dan hoeft het kabinet niet te vallen."

Ferry van de Zaande
Ferry van de Zaande (Tilburgse volks-cult-held): "EEEEH!! (Ge ziegut wel, dè Tilbörgs is himmòl zo moelik nie!)"

U bent hier