h

Jongeren verkiezingsdebat bij TSV D’artagnan

24 mei 2010

Jongeren verkiezingsdebat bij TSV D’artagnan

Politiek is voor iedereen, maar focust zich vaak op mensen met twee-inkomens of de babyboomers. Daardoor lijken verkiezingsthema’s vaak niet interessant genoeg voor studenten. Maar dat is uiteraard niet zo! De jongerenafdelingen van politieke partijen in Tilburg houden daarom in samenwerking met TSV D’artagnan een debat voor studenten op dinsdag1 juni 2010. Ontvangst 19.30, aanvang 20.00 tot 22.00 uur bij het gebouw van TSV D’artagnan aan de Heuvelring 102.

De aanwezige politici zelf zijn een keur aan aanstormende talenten die de landelijke partijen op hun eigen kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben gezet.

TON: Luc van Hoek op nr. 12
SP: Michiel van Nispen op nr. 25
PvdA: Lea Bouwmeester nr.20
GroenLinks: Paul Smeulders nr. 22
D66: Thijs Mulder, nr. 26
VVD: Klaar Dijkhoff nr. 27
CDA: Arnoud Strijbis, nr. 42

Het debat zal uit vier rondes bestaan waarbij de volgende onderwerpen besproken gaan worden: Onderwijs, economie, Veiligheid en vrijheid en als laatste een open ronde waarin het publiek vragen kan stellen. Het doel van de avond is op een toegankelijke manier studenten te informeren over de verkiezingsthema’s die voor hen nu en later van belang zijn. Iedereen die in Tilburg studeert en 18 jaar en ouder is, is welkom.

Het debat is een samenwerkingsverband tussen de Tilburgse JOVD, Jonge Socialisten, CDJA, Jonge Democraten, SP-ROOD, GroenLinks, TON, LEF en TSV D’artagnan.

U bent hier