h

SP de hort op, de grote schoonmaak komt eraan!

19 mei 2010

SP de hort op, de grote schoonmaak komt eraan!

‘Hier heeft u een sponsje voor de grote schoonmaak thuis, stemt u 9 juni op ons, dan doen wij hetzelfde in Den Haag’. Met de landelijke Tweede Kamerverkiezingen in aantocht gaat de Tilburgse SP afdeling schoonmaakartikelen uitdelen om deze campagne te ondersteunen. Op onderstaande data zijn we hoe dan ook in de stad te vinden:

Zaterdag 22 mei is de SP vanzelfsprekend aanwezig bij Tilburgs gezelligste avond-evenement de Meimarkt! Vanaf 21.00 uur gaat de Tilburgse afdeling beladen met Tomaatsponsjes voor de volwassenen en kinderboeken voor de kleintjes zich begeven op deze markt

Zaterdag 29 mei komt de SP-bus naar Tilburg! Altijd al een meet&Greet willen hebben met prominente Tilburgse SP-ers, let dan op de bus! We zetten er tafels en stoelen bij om een ontmoeting makkelijker te maken. Onder begeleiding van een band, een tonprater en een megafoon, zal het herkennen van een SP’er nog nooit zo makkelijk zijn geweest!

Zaterdag 5 juni wordt de laatste zaterdag van deze campagne. Tussen 12.00 en 17.00 overal in de gemeente. Wie nog geen schoonmaaksponsje heeft gehad, zal nu vaart moeten maken er nog één te krijgen! Gelukkig is er altijd een SP’er in de buurt om te voorzien in deze basisbehoefte!

U bent hier