h

Emile Roemer 20 maart bij Buskruit! in Tilburg

15 maart 2011

Emile Roemer 20 maart bij Buskruit! in Tilburg

Op de derde zondag van maart is de voorman van de SP en fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Emile Roemer, de hoofdgast van politieke café Buskruit! Emile Roemer gaat het daarbij uiteraard hebben over de provinciale verkiezingen van 2 maart jl. en over de actualiteit. Ook is er de mogelijkheid van het stellen van vragen. Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn, aanvang 15.00 uur in de NK Harmonie, Stationsstraat Tilburg.

Naast de voorman van de SP wordt er in Buskruit! ook aandacht aan een ander onderwerp besteed. Wethouder Marieke Moorman en voorzitter Bas Bross van SAM Studentenbelangen komen langs om te praten over de Studentenraad die onlangs haar kick-off beleefde. De studentenraad is het officiële adviesorgaan dat de belangen van alle studenten behartigt. Daarnaast wordt er uitgepakt met muziek door de Buskruit band met André van den Boogaart, Mathijs Leeuwis, Co Kastelijn en Demis Iossifidis en is de rijmer des vaderlands Aar Noordam aanwezig om de middag af te sluiten. Presentatie is in handen van Kevin Hordijk.

Buskruit! wordt op zondag 20 maart gehouden van 15.00 uur tot 16.30 uur in De Harmonie (Stationsstraat 26 in Tilburg). Inloop vanaf 14.45 uur. Toegang is gratis. Meer informatie vindt u op de website van Buskruit. Tips en opmerkingen kunt u mailen naar redactie@buskruit.org.

U bent hier