h

Cees van Raak op 16 oktober in Politiek Café Buskruit!

3 oktober 2011

Cees van Raak op 16 oktober in Politiek Café Buskruit!

Dichter Cees van Raak is op zondag 16 oktober de gastcolumnist in Politiek Café Buskruit! Cees van Raak was de afgelopen twee jaar de stadsdichter van Tilburg. Hij is in augustus opgevolgd door Esther Porcelijn, die de afgelopen maand in Buskruit! te gast was. Naar aanleiding van het einde van zijn stadsdichterschap heeft Cees van Raak de afscheidsbundel ‘Ramscheut’ uitgebracht en hij zal hieruit in Buskruit! enkele gedichten voordragen.

Buskruit! is een interessant en inspirerend zondagmiddag-café met diverse items over politiek. Maar dan wel voor een breder publiek dan de gebruikelijke ons-kent-ons-netwerkjes van bestuurlijke en politieke bobo's. Het is een flitsend programma met debatten over actuele plaatselijke en landelijke politieke thema’s. Buskruit! wordt iedere derde zondag van de maand gehouden met uitzondering van de zomermaanden.

Politiek Café Buskruit! wordt op zondag 16 oktober a.s. gehouden van 15.00 tot 16.30 uur in De Harmonie (stationsstraat 26) in Tilburg. Inloop vanaf 14.45 uur. Toegang is gratis. Meer informatie over Buskruit! vindt u op de website www.buskruit.org en kunt u het Politieke Café ook volgen via twitter @cafebuskruit - Tips voor de redactie kunt u sturen naar redactie@buskruit.org.

U bent hier